Jump to navigation

  • Het Betere Vlees
  • La Belle Flamande
  • Chandelier
  • koko'rell
  • Home
  • La Belle Flamande
  • Chandelier
  • koko'rell
  • Recepten
  • Kwaliteitslabels
  • Verdelers
  • Nederlands
  • English
  • Français
Home

scharrel hier inspirerende recepten op van chef-kok Bram Ledent

Civet van haas met witloof, veenbessen, ganzenlever en spruitjes

Duiffilet met Calvados

“Eten is meer dan aan tafel zitten: het is een beleving!” – Bram Ledent, chef-kok

Eendenborst met portosaus

Everzwijn met spruitjes en saus van rode porto

Fazant met witloof, veenbessen, pommes dauphine in een sausje van cognac en Jonagold appel

De ideale smaakcombinaties geïnspireerd door de seizoenen.

Ganzenragout Kok O'rell met peperkoek

Gebraden Fazant

Iberico ruglende met aardpeer en gerookt spek

Kwartel met honingslaatje en gemengde sla

La Belle Flamande met paprika, tomaten en witte wijn

Parelhoen met spek, bieslook en groene groenten

Recepten voor beginners, echte foodies en levensgenieters.

  • Français

onze merken

print
Hier vind je het betere vlees
Eurolaan 15 · 9140 · Temse - BE 0448.565.414
Disclaimer